Szolgáltatásaink

 

A kalandpark, a kötélpálya és a mászófal jelenleg nem üzemel.

Magaslati kötélpálya:

Két szinten, összesen 18 akadály, melyek nagy része olyan egyedi játék, mellyel sehol máshol az országban nem találkozhatnak az idelátogatók.

 

 

 

Drótkötélpálya:

A kötélpályához kapcsolódó lecsúszás összesen 250 méternyi négy szakaszból álló drótkötélpálya. A leghosszabb csúszás közel 100 méter. A hotel parkjában fekvő dísztó felett is átcsúszhatnak a vendégek.

 

 

Mászófal:

8 méter magas, egy időben két fő mászhat a 32 m2-es felületen. Hogy mindenki biztonságban érezhesse magát a magasban, arról a legkorszerűbb, európai normáknak megfelelő védőfelszerelések és szakképzett animátorok gondoskodnak.

 

 

 

 


Íjászpálya:

4 lőállásban tradicionális íjakkal sajátíthatják el az íjászsportot.Remek kikapcsolódást nyújt baráti vagy családi körök számára.

 

 

 

 

 


 

Légpuska lőtér:

A vendégek korszerű 10 lövetű légfegyverekkel tesztelhetik lő készségüket a 10 méterre elhelyezett céltáblákra, bukócélra és mozgó célra egyaránt.

.

 

 

 

Szabadulótanya :

Egyik barátodat fogságba ejtette a tanya szelleme. Kiszabadítod? Közben Te is (Ti is) fogságba estek. Szabaduljatok ki 60 perc alatt, mielőtt hazaér! Szabadulós játék egy kis csavarral. Mivel a kijutás érdekében egymásra vagytok utalva, szükség lesz hatékony kommunikációra, logikára, kreatív gondolkodásra, ügyességre, viszont nem lesz szükség lexikális tudásra.

 

Quad park:

4 db Yamaha Grizzly nyergében próbálhatják kia terepmotorozás e speciális formáját az off-road szerelmesei a 10000m2-en elterülő pálya kanyargós, bukkanókkal tarkított útjain.

 

 

 

 

Terepjáró kalandtúra:

 

Terepjárós egységek kalandos kincskeresése GPS pontok alapján.Cégeknek kitűnő csapatépítés,baráti társaságoknak aktív kikapcsolódás. Minden csapat egy remek terepjáró mellett kap egy biztonságos, gyakorlott sofőrt, GPS-t, célokat és hajrá! A terepjáró kalandtúra csak előzetes rendelés esetén vehető igénybe.
Terepjárók : Többségében Land Rover gyártmányú, különböző típusú terepjáró (Seria III, Defender, Discovery, Range Rover, L200)

 

Kommandós sátor

 

A valósághűen berendezett labirintus rejti a terroristákat, akik néhány túszt ejtettek foglyul. A pálya elektromos érzékelő és jelző berendezései mindenkinek tartogatnak a meglepetés és a tanulság mellett, legfőképp izgalmas szórakozást.

 

Trab Anti

 

Ennek a trabinak az a különlegessége hogy egyel több kormánya van.
Ráadásul rendkívül mulatságos tud lenni az, hogy ha balra tekeri a kormányt, a trabi jobbra fordul. Trab Antit családi napokra illetve csapatépítő vetélkedők részeként egyaránt ajánljuk.

 

Rejtélyek délutánja

 

Nyomozós programajánlat. A nyomozóknak különböző szellemet, állóképességet és kreativitást is próbára tevő feladatokat kell megoldaniuk. Az állomások sikeres teljesítéséért cserébe értékes információkhoz, vallomásokhoz jutnak.

 

Copyright 2011 - Kalandliget
Prod by:
top